7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАПлеяда легенди влязоха в Залата на славата на НБА (видео)

Плеяда легенди влязоха в Залата на славата на НБА (видео)

Пол Пиърс, Крис Бош, Крис Уебър, Бен Уолъс и Тони Кукоч станаха част от Клас 2021

Плеяда легенди официално получи своето признание като част от Клас 2021 в Залата на славата на НБА. Сред тях бяха шампионът в лигата през 2008 г. с Бостън Пол Пиърс, 2-кратният първенец с Маями Крис Бош, yчастникът в 5 издания на Мача на звездите в НБА Крис Уебър и носителят на шампионски пръстен с Детройт през 2004 г. Бен Уолъс.

Официалната церемония се състоя миналата нощ в Спрингфийлд, щата Масачузетс. В Залата на славата в НБА бяха въведени още бившите треньори Рик Аделман, Джей Райт и Бил Ръсел (б.а. – за втори път), както и бившите баскетболистки от WNBA Йоланда Грифит и Лорън Джаксън.

Част от Залата на славата в НБА вече е и 3-кратният шампион в НБА с Чикаго и носител на световната титла с бивша Югославия през 1990 г. Тони Кукоч. 52-годишният бивш баскетболист е предложен от Международния комитет.

Клас 2021 в Залата на славата в НБА затварят Вал Акерман, Хауърд Гарфинкъл, Котън Фицсимънс, Боб Дандридж, Пърл Муур и Кларънс Дженкинс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани