4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Много слаб мач за нас

Петър Златанович: Много слаб мач за нас

Отново защитата ни бе проблем, коментира наставникът на Балкан

„Много слаб мач за нас. Въобще не започнахме добре, не играхме в защита и оттам дойде тази голяма разлика от 24 точки. Стопихме я в последната част, имахме и немалък шанс да победим, но не се получи. Отново защитата ни бе проблем. Все още не сме се отърсили от загубата на полуфинала за Купата на България„, коментира наставникът на Балкан Петър Златанович след поражението от Берое с 82:83 в мач от НБЛ. 

„Смятам, че проблемите ни са главно психологически. В решителните последни минути Мануел Суарес не игра, тъй като получи удар в коляното и самият той обяви, че не е в състояние да доиграе мача. Тепърва ще видим какво е състоянието му„, допълни треньорът на шампионите.

Ето и какво бе мнението за срещата на капитана на Балкан Димитър Димитров, който се отчете с 12 точки и 9 борби:

Трудно се говори след такъв мач, особено след загуба. Не играхме никак добре. Ако продължаваме така, ще ни бъде още по-трудно. Имаме да решаваме проблеми, дано успеем да се справим.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани