9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаПау Гасол: Срамно е, че не спечелихме

Пау Гасол: Срамно е, че не спечелихме

Ефес игра игра добре, трябва да ги поздравя, каза още испанецът

Живях с надеждата и радостта да се върна през този сезон и да помогна на този отбор да довърши това, което е започнал. Физически исках да се върна на ниво и да помогна с каквото мога. Срамно е, че не спечелихме, защото това е най-важната титла, която можем да вземем. Просто не можеше да се получи в този мач. Ефес игра игра добре, трябва да ги поздравя„, каза Пау Гасол след загубения финал от неговата Барселона в Евролигата след 81:86 срещу Анадолу Ефес.

Сега трябва да се съсредоточим върху испанското първенство и да завършим сезона на високо ниво. Справихме се по-добре с опазването на Шейн Ларкин и Василие Мицич през първото полувреме, отколкото през второто. Тогава те започнаха да пробиват и да печелят фаулове, особено Шейн още преди почивката. Те се много добри играчи, агресивни са, и точно това ни попречи да вземем победата„, смята най-възрастният баскетболист, участвал във Финална четворка в турнира на богатите.

Анадолу Ефес е новият властелин на баскетболна Европа (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани