8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАПау Гасол решава бъдещето си до месец

Пау Гасол решава бъдещето си до месец

40-годишният испанец ще разбере сам дали може да се състезава отново

Една от звездите на европейския баскетбол Пау Гасол ще вземе окончателно решение относно кариерата си в рамките на месец и половина. Двукратният шампион в НБА с Лейкърс се отдаде на възстановяване, след като претърпя операция на левия крак през 2019 г.

През следващия месец или месец и половина моето ниво на взискателност на терена ще бъде много високо и ще разбера дали мога да се състезавам отново, заяви пред испанските медии Пау Гасол.

За последно 40-годишният баскетболист бе част от състава на Милуоки, с който изигра едва три двубоя в НБА през миналата година. От 2016 до 2019 г. Пау Гасол защитава цветовете на Сан Антонио. Преди това той преминава още през Чикаго, Лейкърс и Мемфис, както и през Барселона в родината си.

На най-силното първенство в света Пау Гасол отдава 18 сезона, като реализира средно по 17 точки, 9.2 борби и 3.2 асистенции в общо 1226 мача.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани