12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАПау Гасол иска в Лейкърс

Пау Гасол иска в Лейкърс

40-годишният испанец се надява да получи подобна възможност

Eдна от легендите на испанския баскетбол Пау Гасол призна, че иска да подпише договор с един от бившите си отбори в НБА – Лос Анджелис Лейкърс. За „езерняците“ от новия сезон ще играе неговият брат Марк.

40-годишният център е готов да облече екипа на Испания на Олимпийските игри в Токио през 2021 г. след година в най-силното първенство в света. Самият той определи подобна възможност за “специална”, ако я получи.

Това би било наистина историческо. Няма да лъжа, за мен това би било специално, ако се случи. Сега не съм в състояние да изисквам много. Искам да получа този шанс, за да се насладя на играта, да се почувствам нужен на отбора”, казва MVP на Евробаскет 2015.

За последно Пау Гасол игра в НБА през март 2019 г., а оттогава преминава през две операции на левия крак. В момента испанецът тренира индивидуално в Калифорния, където живее със семейството си.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани