9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаПартизан си върна гард (видео)

Партизан си върна гард (видео)

Данило Анджусич парафира със сръбския гранд за два сезона

Партизан върна в редиците си познато лице. От сръбския гранд обявиха, че ще разчитат на Данило Анджусич, който е подписал за следващите два сезона.

За „черно-белите“ гардът има вече два периода. Данило Анджусич е част от ростера на Партизан между 2011 и 2012 г., както и през 2015 г. Шампион и носител на Купата в родината си отпреди 10 години, като тогава става и Най-полезен играч в последната надпревара.

31-годишният баскетболист започва кариерата си в Хемофарм през 2009 г. След това преминава през Мега Визура, Виртус Болоня, Валядолид, Билбао, Анвил, Парма, УНИКС Казан, Игокеа, Бурж и Монако, с който през миналия сезон игра и в Евролигата. Реализатор №1 във френската ПРО А през 2020/2021.

През 2021/2022 роденият в Белград играч записва средно по 7.7 точки, 1.3 точки и 0.9 асистенции в общо 30 мача на Монако в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани