1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаПАО скочи на съдийството в дербито в Гърция

ПАО скочи на съдийството в дербито в Гърция

От лагера на "детелините" с претенции за неотсъдени нарушения

Панатинайкос скочи срещу съдийството на дербито срещу Олимпиакос, в който играе и Александър Везенков. Малко след края на двубоя от 8 кръг в шампионата на южната ни съседка на официалния сайт на „детелените“ излезе официалната им позиция, която е изпратена и до гръцката лига.

От ПАО настояват президентът на баскетболната централа на Гърция Вангелис Лиолиос да поеме отговорност за отсъждания на съдиите, които според тях са били пропуснати в последните 4.1 секунди на двубоя. Като пример, от лагера на Панатинайкос имат претенции за неотсъдени две нарушения – първо на Александър Везенков срещу Дуейн Бейкън и след това на Томас Уолкъп срещу същия играч.

Отношение по темата в социалните мрежи взе и собственикът на Панатинайкос. В Instagram Димитрис Янакопулос публикува кадър от мача, с участието на Бейкън и Уолкъп, като към него имаше надпис: „Това е баскетболът на Лиолиос.

Александър Везенков се превърна в кошмар на ПАО в Гърция (ВИДЕО)

Припомняме, че Олимпиакос спечели дербито на 8 кръг в гръцкия елит след победа у дома над големия си съперник Панатинайкос с 68:66. За успеха на „червено-белите“ Александър Везенков се разписа с 22 точки, 7 борби, 2 асистенции и 4 откраднати топки за 38 минути в игра.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани