9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияПавлин Иванов: Рилски е по-добре от нас в момента

Павлин Иванов: Рилски е по-добре от нас в момента

Когато подобрим физическото си състояние и отбраната ще се подобри, сподели гардът на Балкан

В определени микроситуации, които имахме и двата отбора, Рилски просто ги изигра по-добре и по-правилно от нас. Днес точно защитата ни не бе добра, защото сме получили близо 90 точки, но когато подобрим физическото си състояние и отбраната ще се подобри. Има някои принципи, с които трябва да свикнем, така че просто играха по-добре от нас и им честитя победата„, заяви баскетболистът на Балкан Павлин Иванов след загубата от Рилски спортист с 83:89 в мач от НБЛ.

Рилски се пребори с Балкан в дерби в Самоков (видео)

Ние сме нов отбор, съперникът също е в същата ситуация, но просто са по-добре от нас моментно. Продължавам да смятам, че имаме потенциал. Сега е по-тежно с този ритъм с два мача на седмица. С времето ще свикнем“, добави гардът, който отбеляза 22 точки срещу бившия си отбор.

„Относно гостуването ни на ЦСКА след седмица, за всеки играч е хубаво да играе баскетбол пред добра атмосфера. Такива мачове ни харесват„, сподели Павлин Иванов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани