Павлин Иванов: Знаех си, че моята игра ще дойде

Играе ми се, чувствам се добре, споделя гардът на Рилски спортист

647

„Както казах и преди мача, трябваше да подходим супер концентрирано, защото Балкан е много класен отбор. Наистина много ни затрудниха. Тук става въпрос за няколко стрелби, не става въпрос да сме доминирали. Двата отбора са доста равностойни и мисля, че ще стане една доста здрава серия„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Павлин Иванов след успеха над Балкан със 78:69 в мач №1 от серията за златото в НБЛ.

Беше ми интересно как ще ме пазят през първото полувреме, те ме пазиха със смяна. Пробвах да създам ситуация, но не се получаваше и не успях да оставя някой чисто сам. Знаех си, че моята игра ще дойде. Радвам се, че можах да изтърпя това нещо до третата част. Играе ми се, чувствам се добре, добави гардът, който реализира 22 точки за самоковци в срещата, дошли след 6 тройки.

Двата отбора се познават много добре. Ще бъде една много тежка серия. Надявам се и като победители след този мач да бъде и по-къса. Дано свърши в три двубоя. Небойша Видич е много добър треньор и ще опита с нещо друго да ни изненада. Така, че ние ще работим, нашите треньори ще анализират и се надявам за следващата среща да излезем подготвени„, каза още Павлин Иванов, който е част от разширения състав на националния ни отбор за световните квалификации срещу Литва и Босна и Херцеговина през юли.

Рилски спортист ограничи Балкан под 70 точки и поведе с 1-0 във финала в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияЛевски взе мач №1 от серията за бронза в НБЛ (видео)
Следваща статияЛюдмил Хаджисотиров: Проявихме характер в нужните моменти
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."