12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов в компанията на Теодосич, Ларкин и Шенгелия сред най-полезните в...

Павлин Иванов в компанията на Теодосич, Ларкин и Шенгелия сред най-полезните в световните квалификации

ФИБА с висока оценка за гарда

ФИБА обърна внимание на още един български баскетболист. Павлин Иванов направи впечатление в първия игрови прозорец на световните квалификации и бе избран за най-полезен играч от представителния ни тим в тези срещи. 

Няма какво да изкрещим за България в този прозорец, но Павлин Иванов беше водещият реализатор за тима си, който премина през загуба от 20 точки и такава с 10. Гардът вкара 20 точки срещу Литва, като бе 7/13 при стрелбата си от игра, плюс 4 борби и 1 асистенция. Срещу Босна и Херцеговина Павлин Иванов наниза 10 точки, допълнени от 4 борби и 4 асистенции. Българите имат само още един играч, който има средни двуцифрени показатели, но те имат много работа за вършене в групата„, пишат от ФИБА за Павлин Иванов, който има средно по 15 точки, 4 борби и 1 асистенция в пресявките до момента.

Сред най-полезните в световните квалификации през ноември са още играчи като Милош Теодосич, Шейн Ларкин, Клемен Препелич, Гал Мекел, Джанан Муса и Торнике Шенгелия.

България се бори храбро, но не успя срещу Босна и Херцеговина (видео)

България загуби на старта на световните квалификации

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани