9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияПавел Маринов: Трагедии не може да се правят от сезона

Павел Маринов: Трагедии не може да се правят от сезона

Очевидно силите не ни стигнаха, бе мнението на крилото

Здравословно се чувствам се добре. Имах настроение за игра. Нямах особено сила, но разчитах повече на емоции. Очевидно силите не ни стигнаха. В защита бяхме по-меки. Изгубихме самочувствие и ритъм в нападение. Според мен, мачовете в Балканската лига не бяха на точното време през сезона“, заяви капитанът на Берое Павел Маринов след загубата от Балкан с 67:82.

Цял сезон имахме проблеми с контузии. Цял сезон някой взимаше на някой друг мястото. Играехме на различни позиции. Повечето играчи, които могат да играят на две позиции, играха на неудобните за тях. Аз също на 4, Кейлъб също, сега играеше крило. Ники го нямаше. Голяма бъркотия стана тази година с ротацията и с отбора ни. Побеждавахме Балкан и тук, не беше нещо невъзможно да спечелим серията. Единственото, което трябваше да направим, е да излезем и да играем с желание за победа, което до някаква степен се получи, но просто накрая те намериха добър ритъм в нападение и ни пречупиха„, сподели крилото, което се разписа с 16 точки срещу ботевградчани.

Трагедии не може да се правят от сезона. На две момчета от отбора предстоят операции. Един вече претърпя – Кей Джей Фейгин, по спешност от апендицит, а Ники Стоянов мисля, че ще претърпи също интервенция на коляното. Коцето Лазаров също има проблем. Жалко е, защото в началото на сезона бяхме селектирани като самостоятелни единици много добри играчи, но не успяхме да се сработим по една или друга причина„, каза още Павел Маринов.

Балкан сложи край на сезона за Берое

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани