18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаОще похвали за Александър Везенков (видео)

Още похвали за Александър Везенков (видео)

Българинът се намира в отлична форма и прави най-продуктивния си сезон в Евролигата, смятат от Еurohoops

Силните изяви на Александър Везенков с екипа на Олимпиакос напоследък дадоха повод на медиите на Стария континент да заговорят отново за него. Гръцката секция на сайта Еurohoops.net не спести добрите си думи за българския баскетболист на старта на 2021 г.

Ето и какво пишат за Везенков:

“Със сигурност по-наблюдателните анализатори са забелязали, че Александър Везенков се намира в отлична форма. Крилото прави най-продуктивния си сезон в Евролигата до момента, като може да се похвали със средно по 8.9 точки с успеваемост в стрелбата от тройката близо 45% в 15 двубоя.

Няма как да не отличим изявите на българина в последните четири мача на Олимпиакос, в които Йоргос Принтезис не игра много. Със сигурност обаче Йоргос Барцокас няма как да държи дълго на пейката толкова добре трениран играч като Александър Везенков.

През последния месец за гранда от Пирея крилото оставя срещу името си средно по 14.2 точки, дошли след 17 срещу Фенербахче и 19 срещу Химки, което и е личният му рекорд в надпреварата през 2020/2021.

С други думи, ако в Олимпиакос имат колебания на кого да заложат на позиция 4 да започне срещу Байерн Мюнхен, то със сигурност Александър Везенков, който напоследък се откроява, би бил правилният избор”, казват за нашето момче от Еurohoops.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани