12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаОще едно злато за Десислава Ангелова във Франция

Още едно злато за Десислава Ангелова във Франция

Бившата националка с титлата в NF3 с отбора на Мондевил

Още едно отличие донесе този сезон във Франция на Десислава Ангелова. Бившата националка на България спечели и шампионата в NF3 с отбора на Мондевил, където трупа успехи в последните шест години.

Това е поредно злато за Десислава Ангелова, която по-рано този сезон вдигна и третата си Купа Франция с момичетата до 18 г. от школата на Мондевил. В NF3 тимът й победи Жермон с 88:58 в последния си мач.

Бивша националка изведе Мондевил до Купата на Франция при 18-годишните (видео)

Мога да кажа само едно – Благодаря на тези деца, които знаеха как да ме последват в моята лудост. Благодарности на всички, които ни подкрепяха през този сезон. Трябваше да уважаваме съперниците си и да дадем най-доброто от себе си на терена. Гордея се с този отбор„, сподели Десислава Ангелова пред Оuest-france.fr., чийто тим реализира средно по 100.4 точки на мач.

За бившия селекционер на кадетките ни до 16 г. от 2017 г. предстои ново предизвикателство в кариерата. Десислава Ангелова ще оглави академия за млади таланти в Шарлевил.

Десислава Ангелова поема академия за млади таланти в Шарлевил

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани