8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаОще един успех за Везенков и Олимпиакос в контролите (видео)

Още един успех за Везенков и Олимпиакос в контролите (видео)

Българинът с 5 точки в проверка срещу Ираклис

Александър Везенков и Олимпиакос записаха победа във втората си контрола от предсезонната подготовка в Гърция. Българинът и тимът му се справиха с Ираклис с 88:75 в проверка, която се проведе в Двореца на мира и дружбата в Пирея. Преди няколко дни в Мецово Олимпиакос спечели още веднъж срещу Ираклис, но с 80:50.

Днес треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас даде шанс за изява на всичките си баскетболисти. От тях Александър Везенков остави срещу името си 5 точки, 5 борби и 1 чадър.

Най-резултатни от неговите съотборници пък бяха Василис Спанулис, Костас Слукас и Арън Харисън с по 14 точки, като вторият направи и 7 асистенции. Ливио Жан-Шарл приключи с 12 и 5 борби.

Янулис Ларендзакис, Василис Харалампопулос, Антонис Конярис и Хасан Мартин не взеха участие в срещата. Без тях „червено-белите“ си осигуриха аванс от 14 точки още в края на първата част след 24:10. Изявите на играчите от Олимпиакос до края на двубоя бяха наблюдавани от един от президентите на клуба Панайотис Ангелопулос.

По програма, следващата контрола за Александър Везенков и Олимпиакос ще бъде на 12 септември (събота) срещу Валенсия на испанска земя.

Вижте сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани