12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаОще един успех за Бост, Кравиш и Галатасарай в Турция

Още един успех за Бост, Кравиш и Галатасарай в Турция

Отборът на двамата национали издържа срещу Яловаспор

Дий Бост, Дейвид Кравиш и Галатасарай достигнаха до трета поредна победа в Турция. Двамата национали и отборът им отказаха Яловаспор със 73:69 като гости в отложен мач от 23 кръг в шампионата на южната ни съседка.

Дий Бост и този път бе сред най-добрите за Галатасарай, като остави срещу името си в статистиката 10 точки, 5 борби, 7 асистенции и 1 oткрадната топка за 33 минути на паркета. При стрелбата си гардът бе 1/2 от средно разстояние, 2/8 зад дъгата и 2/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Дейвид Кравиш също бе сред титулярите за победителите, като се задържа на терена 24 минути. В тях центърът се отчете с 6 точки, 4 борби и 2 чадъра, като бе 2/8 за две точки и 2/2 от фаул линията.

От техните съотборници Кери Блекшиър вкара 26 точки плюс 7 борби.

Роберто Галинат бе най-резултатен за Яловаспор с 20 точки.

Галатасарай има в актива си 16 успеха и 10 поражения, което му отрежда пето място в класирането. На 11 април Дий Бост, Дейвид Кравиш и колегите им ще излязат срещу Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ ЯЛОВАСПОР – ГАЛАТАСАРАЙ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани