9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияОще един сезон за Димитър Димитров в Балкан

Още един сезон за Димитър Димитров в Балкан

Националът ще остане в Ботевград

Димитър Димитров ще играе в България и през новия сезон. Крилото ще започне своя пети сезон с екипа на Балкан.

От ботевградския клуб обявиха, че по-рано днес Димитър Димитров е провел първа тренировка със своя отбор. Очаква се той да бъде в състава на „зелените“, който ще участва на турнира в Пловдив в следващите два дни.

Димитър Димитров има на сметката си две шампионски титли с ботевградчани – от 2019 г. и през последния сезон. Освен това, през миналия сезон с Балкан 203-сантиметровият баскетболист има четвърто място в Delasport Балканска лига и полуфинал в турнира за Купата на България.

През 2021/2022 Димитър Димитров записва средно по 10.2 точки, 5.6 борби и 2.4 асистенции в общо 38 мача на Балкан по родните терени, както и средни показатели от 11.3 точки, 6.3 борби и 2.3 асистенции в 16 двубоя в регионалния турнир.

В кариерата си досега националът преминава още през Лукойл Академик, Левски и Академик Пловдив у нас, както и през австрийския Аркадия. Трупа опит и в италианския Римини. Със „студентите“ от Правец той има още три титли.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани