10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАОтмъщението на Милуоки е факт (видео)

Отмъщението на Милуоки е факт (видео)

Бъкс отстраниха Маями след 4-0

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки се класира на полуфинал в Източната конференция в НБА. Бъкс се наложиха над Маями със 120:103 като гости и сложиха точка на спора в серията с 4-0.

И ОЩЕ: Хийт се превърнаха във втория отбор в този плейофен формат, който е елиминиран още в първия кръг с 0-4 победи, след като година по-рано преминава тази фаза с 4-0. Преди това същата съдба сполетява Бруклин, който през 2004 г. елиминира Ню Йорк с 4-0, а 12 месеца по-късно пада от Маями след 4 поредни загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Брук Лопес се отчете с 25 точки и 8 борби за Милуоки. Брин Форбс добави 22. Янис Адетокунбо и Крис Миндълтън реализираха по 20 точки, като първият оформи първия си трипъл-дабъл в плейофите на НБА след 12 борби и 15 асистенции.

Бам Адебайо бе най-добър за Маями с 20 точки и 14 борби. Кендрик Нън се включи от пейката с 18. Тайлър Хиро остана с 14 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Милуоки няма да играе поне до следващата събота (5 юни), ако Бруклин вземе серията с Бостън в пет срещи. При всеки друг сценарий, полуфиналът ще започне на 7 юни.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани