24.8 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаОтложиха още един мач на Везенков и Олимпиакос в Евролигата

Отложиха още един мач на Везенков и Олимпиакос в Евролигата

Срещата на гръцкия гранд срещу Зенит няма да се играе на 13 януари

Eдин от двата мача на Александър Везенков и Олимпиакос в Евролигата тази седмица бе отложен. Става въпрос за двубоя на гръцкия гранд срещу Зенит от програмата на 21 кръг в турнира на богатите, който трябваше да се проведе на 13 януари. От най-силната клубна надпревара на Стария континент обявиха, че решението е взето заради заразени с коронавирус в лагера на руския отбор.

Това ще бъде третата среща за тима на българина, която няма да се проведе по план през този сезон. За последно в Евролигата Александър Везенков и Олимпиакос играха на 23 декември 2021 г., когато победиха Панатинайкос с 84:65.

В последните дни на миналата година и в първите на 2022 г. случаи на COVID-19 имаше и в лагера на Олимпиакос. Имената на заразените обаче не бяха съобщени.

Засега по програма остава срещата на Олимпиакос и Фенербахче, която ще се играе утре (11 януари) от 19.45 ч. в Истанбул. Тя ще бъде от 20 кръг в Евролигата. От него обаче са отложени пет срещи – Зенит – АСВЕЛ, Цървена Звезда – Реал Мадрид, Монако – УНИКС Казан, Баскония – Анадолу Ефес и Макаби Тел Авив – АЛБА Берлин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани