9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияОтложиха за неделя първия 3x3 турнир за купата на Св. Георги

Отложиха за неделя първия 3×3 турнир за купата на Св. Георги

Промяната се налага заради неподходящи метеорологични условия

Първият 3×3 турнир за купата на Св. Георги, който трябваше да стартира днес в София, бе отложен с ден. Поради неподходящите метеорологични условия, организаторите обявиха в страницата на турнира във Фейсбук, че той ще се проведе утре (27 септември), от 10.00 ч.

Примамливият награден фонд от 2000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите четири отбора в надпреварата в неделя, когато ще се проведе елиминационната фаза. Към тази сума ще бъдат добавени много предметни награди и ваучери за покупки, предоставени от FootCourt, Molten и SportForMe. Общата стойност на предметни и парични премии ще надхвърли 5000 лв.

Организаторите са се погрижили и публиката да не скучае, вземайки участие в предвидените игри за феновете, престрашили се да посетят най-модерната баскетболна площадка у нас, оборудвана по всички изисквания за най-високо ниво 3х3 турнир.

Доброто настроение ще бъде подгрявано от Деян Веселинов, който ще влезе в ролята на MC под подобаващ хип-хоп съпровод.

В неделния ден ще има и атрактивни конкурси за стрелба от разстояние и забивки. Гостите на турнира ще могат да използват безплатно подземния паркинг на училище ““Св. Георги”, а входът е зад болница “Токуда” откъм ул. “Атанас Дуков”.

За повече информация и въпроси можете да посетите страницата на събитието във  Фейсбук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани