4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаОсакатен Реал посече ЦСКА Москва насред Мадрид (видео)

Осакатен Реал посече ЦСКА Москва насред Мадрид (видео)

"Белия балет" сътвори подвиг, след като бе ударен от COVID-19

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В скъсен състав, заради коронавируса, Реал Мадрид сътвори чудо и достигна до победа над ЦСКА Москва със 71:65 у дома в мач от 17 кръг в Евролигата. Испанският гранд е с баланс от 14-3 и заема второ място в класирането, докато руснаците са седми с 10 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Уилямс-Гос завърши със 17 точки, 6 борби и 5 асистенции за Реал Мадрид. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 15 точки и 10 борби. С по 10 точки се отчетоха Урбан Клавзар и Серхио Люл.

Уил Клайбърн бе много полезен за ЦСКА Москва и оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 13 борби. Никола Милутинов също стигна до двойните показатели – 13 и 10 борби. Габриел Люндберг остана с 10 точки.

И ОЩЕ: Извън състава на „Белия балет“ заради COVID-19 са Адам Ханга, Томас Юртел, Фабиен Козе, Венсан Поарие, Гершон Ябуселе, Антъни Рандолф и Хуан Нунес, както треньорът Павло Ласо. Трей Томпкинс, Карлос Алосен и Алберто Абалде имат проблеми с контузии.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Реал Мадрид ще гостува на Фенербахче, а ЦСКА Москва ще се изправи срещу Олимпиакос на Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани