10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаОпитен стрелец удължи договора си с Макаби Тел Авив (видео)

Опитен стрелец удължи договора си с Макаби Тел Авив (видео)

Скоти Уилбекин ще стартира четвърти сезон в израелския гранд

Макаби Тел Авив няма никакво намерение да се разделя с един от основните си играчи. Скоти Уилбекин удължи договора си с израелския гранд с още един сезон, обявиха от клуба.

188-сантиметровият гард ще стартира четвъртата си година с Макаби Тел Авив през есента. От 2018 г. насам с „делфините“ има на сметката си 3 шампионски титли, 1 Купа на Лигата и 1 Купа на Израел. Най-полезен играч на финалите в Суперлигата през миналия сезон. МVP в шампионата през 2020 г. През 2020/2021 американецът с турски паспорт записва средно 13.8 точки, 2.5 борби и 3.9 асистенции в общо 34 мача в Евролигата.

Носител на трофея в Еврокъп през 2018 г. с Дарушафака, където негов треньор е Дейвид Блат. МVP на сезона и на финалите в същия турнир през същия сезон, както и Най-добър реализатор. Преди това е част от гръцкия АЕК.

До този момент Макаби Тел Авив се уговори още с Анджело Калояро, Джон ДиБартоломео, Анте Зизич, Кийн Евънс, Джейк Коен и Дерик Уилямс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани