9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос решава за Везенков в четвъртък

Олимпиакос решава за Везенков в четвъртък

Българинът не се е включил в днешната тренировка на тима от Пирея

Олимпиакос ще вземе решение относно евентуалното включване в игра на Александър Везенков срещу Панатинайкос в Евролигата, в четвъртък. Според Еurohoops, повече яснота относно състоянието на българина ще има след тренировката на гръцкия гранд утре (4 февруари).

Ако крилото успее да се включи в заниманието, има вероятност да попадне в групата на “червено-белите” за битката с ПАО в петък (5 февруари). Ако обаче Везенков не успее да тренира с колегите си, то той най-вероятно ще остане извън групата за двубоя, както това се случи преди седмица срещу Барселона.

Според информацията, днес Александър Везенков не е провел тренировка с тима. Преди ден той е опитал да се включи в заниманието, но не е успял и след това се е подготвял индивидуално.

През последната седмица Александър Везенков има проблеми с контузия в коляното. От лагера на гръцкия гранд обаче едва ли ще избързат, за да не се усложни ситуацията с българина.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани