21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаОбщо 1758 зрители на първите мачове от Евролигата

Общо 1758 зрители на първите мачове от Евролигата

Привърженици имаше само на четири срещи от турнира на богатите през тази седмица

Евролигата постави начало на новия сезон с общо девет двубоя. Заради здравните протоколи, свързани с коронавируса, на Стария континент в някои зали публика не се допуска, а в други тя е ограничена.

По-тази причина, от най-силната клубна надпревара в Европа отчетоха общо 1758 зрители на старта на 2020/2021. Срещата между Химки и Панатинайкос събра най-много почитатели на играта – 933-ма. След нея се нареждат мачовете между Валенсия и АСВЕЛ, както и между Баскония и Реал Мадрид, които бяха уважени от по 400 привърженици. Срещата между Макаби Тел Авив и АЛБА Берлин бе посетена от общо 25 човека.

Вярвам, че всички трябва да играят при равни условия. Струва ми се несправедливо, че има пандемия, а всеки решава колко хора да има, но аз не мога да контролирам това. По отношение на спорта, най-справедливо би било или всички с публика, или всички без публика„, смята треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани