10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияОбрад Томич: Ще се опитаме да вземем серията за бронза

Обрад Томич: Ще се опитаме да вземем серията за бронза

Аз съм най-виновен в този отбор, призна центърът на Академик Пловдив

Ще се опитаме да вземем серията за бронза. Какво се случи сега?! И в трите мача бяхме изключително близо, но не знам, аз ще говоря за последния двубой. Аз съм най-виновен в този отбор. Изиграх изключително лошо първо полувреме, изтървах доста. Не знам защо. Не съм толкова уморен. Бяхме само 2/26 от тройката, катастрофално. Защитата ни не беше толкова слаба, допуснали сме само 66 точки„, коментира пред Маx Sport баскетболистът на Академик Пловдив Обрад Томич след отпадането на тима си от полуфиналите в НБЛ.

Със сигурност щеше да ми бъде по-лесно срещу тим, който не разполага с толкова височина под коша, колкото има Рилски спортист с играчи като Трей Портър и Николас Карвачо. Опитах да се протовопиставя в защита на нисък пост днес. Бяхме толкова близо три мача, но не знам защо се получи така. По-добрият отбор отива на финал, заслужено. Поздравявам ги„, каза още центърът на пловдивчани, който вкара 17 точки и овладя 11 борби, но и това не спаси тима му.

Имаме още мачове през този сезон, ще се опитаме да покажем добър баскетбол и да завършим трети. До следващия сезон има време. Малко трябва да починем. Мисля, че сезонът ни е по-скоро успешен, заслужавахме да вземем в тази серия поне един мач„, добави Обрад Томич.

Исторически първи финал за Рилски в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани