12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаОбрадович доволен от решението си да почива

Обрадович доволен от решението си да почива

Специалистът обаче държи под око какво се случва във Фенербахче

Легендата на европейския баскетбол Желко Обрадович се наслаждава на почивката си. 60-годишният специалист сподели пред медиите в родната си Сърбия, че въобще не съжалява за решението си.

Много съм доволен. Използвам времето най-вече, за да се виждам с приятели, което не съм имал възможността да правя през предишните години. Има и някои други неща, които са важни за мен в момента. Като цяло се чувствам страхотно”, заяви Желко Обрадович, който през това лято отказа да продължи да води Фенербахче.

Неговите функции в турския гранд пое Игор Кокошков, който поддържа връзка с Обрадович постоянно. За това призна носителят на 9 европейски корони.

Разбира се, че се чуваме през цялото време. Пожелавам му всичко най-добро. Игор е изключителен треньор. Не се съмнявам, че ще докаже качествата си и във Фенербахче„, допълни бившият наставник на тимове като Партизан, Бенетон Тревизо и Реал Мадрид.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани