11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАНю Орлиънс удари Клипърс и се завърна в плейофите на НБА (видео)

Ню Орлиънс удари Клипърс и се завърна в плейофите на НБА (видео)

Пеликанс влизат в елиминациите за първи път от 2017/2018

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Орлиънс си гарантира място в плейофите на НБА за първи път от 2017/2018. Това се случи, след като Пеликанс отказаха Лос Анджелис Клипърс със 105:101 като гости в последния мач от турнира в Западната конференция. Така отборът на Уили Грийн зае последнaта осма позиция в редовния сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Инграм завърши с 30 точки, 6 борби и 6 асистенции за Ню Орлиънс. Си Джей Маккалъм добави 19. Лари Нанс Джуниър и Трей Мърфи реализираха по 14 точки, като първият овладя и 16 борби.

За Клипърс участие в срещата не взе Пол Джордж, който влезе в здравните протоколи на лигата. В негово отсъствие Реджи Джаксън и Маркъс Морис вкараха по 27 точки, като вторият грабна и 9 борби. Норман Пауъл остана със 17.

РАЗВИТИЕТО: Си Джей Маккалъм постави равенство на таблото за 83:83 през последната четвърт, след като Пеликанс заличиха пасив от 13 точки. Освен това, гостите стигнаха и до пълен обрат след серия от 10-0 за 101:94, като до финалната сирена не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В първия кръг на плейофите в НБА Ню Орлиънс ще спори с Финикс. Играе се до четири успеха от седем срещи. Първият мач ще бъде на 17 април.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани