13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАНю Орлиънс излъга Далас (видео)

Ню Орлиънс излъга Далас (видео)

Първа домакинска победа за Пеликанс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Орлиънс постигна първа домакинска победа в НБА през 2022/2023. Пеликанс отказаха Далас със 113:111, което бе общо трети успех за тях в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Мърфи III се отчете с 22 точки и 5 борби за Ню Орлиънс. Наджи Маршал добави 15. Си Джей Маккалъм и Девонте Греъм завършиха с по 14 точки, като първият направи и 11 асистенции за дабъл-дабъл.

Лука Дончич бе над всички за Далас с 37 точки, 11 борби и 7 асистенции, като бе 16/30 при стрелбата си от игра. Спенсър Динуиди се разписа с 24 и 5 асистенции. Крисчън Ууд се включи от пейката с 23 и 6 борби. Дебют с екипа на Маверикс направи Факундо Кампацо. 

КЛЮЧЪТ: Маверикс имаха аванс от 6 точки през последния период, след като Крисчън Ууд бе точен за 97:91. Домакините обаче не се отказаха и направиха серия от 7-0, включително далечен снаряд на Си Джей Маккалъм, за да вземат лидерството и до края не го изпуснаха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 октомври Ню Орлиънс ще гостува на Финикс, а ден по-рано Далас ще спори с Бруклин.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани