8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАНю Йорк с първа победа в Денвър от 16 години насам (видео)

Ню Йорк с първа победа в Денвър от 16 години насам (видео)

Никс се възползваха от отсъствието на Никола Йокич

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк постигна първа победа в Денвър от 16 години насам. Никс отказаха отбора на Майк Малоун със 106:103 като гости, за да регистрират общо осми успех в НБА през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джулиъс Рандъл отбеляза рекордните за себе си през сезона 34 точки за Ню Йорк, допълнени от 11 борби. Джейлън Брънсън добави 21, 5 борби и 7 асистенции. Дерик Роуз се разписа с 13 точки.

Джамал Мъри бе най-резултатен за Денвър с 21 точки, 9 борби и 6 асистенции. Със същия точков актив финишира и Боунс Хайланд, който овладя и 7 борби. В игра за домакините не се появи Никола Йокич, който попадна в здравния протокол на лигата.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края Боунс Хайланд изравни за 103:103, но Никс не бяха казали последната си дума. Три успешни наказателни удара на Джулиъс Рандъл и Джейлън Брънсън бяха достатъчни, за да фиксират крайното 106:103 в полза на Ню Йорк.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 ноември Ню Йорк ще играе срещу Голдън Стейт, докато Денвър ще излезе срещу Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани