10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАНю Йорк срази Бостън в драма с две продължения (видео)

Ню Йорк срази Бостън в драма с две продължения (видео)

Девети пореден триумф за Никс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк и Бостън минаха през драма с две продължения, като в крайна сметка победата отиде в актива на Никс след 131:129 като гости. Това бе девети пореден успех за отбора на Том Тибодо в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Имануел Куикли реализира рекордните в кариерата си 38 точки за Ню Йорк, допълнени от 8 борби и 7 асистенции. Джулиъс Рандъл добави 31 и 9 борби. Ар Джей Барет приключи с 29 точки и 11 борби.

Джейсън Тейтъм бе над всички за Бостън с 40 точки, включително 6 тройки, плюс 11 борби и 6 асистенции. Джейлън Браун добави 29 и 8 борби. Ал Хорфърд остана с 20 точки, 14 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Имануел Куикли даде искрата на Никс във второто продължение. Гардът се превърна в автор на първите 7 точки на своя отбор в него, включително тройка и още два коша, като с последния изведе гостите до 128:123 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 март Ню Йорк ще бъде домакин на Шарлът, докато Бостън ще спори с Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани