10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаНова загуба за Академик Пловдив в Балканската лига (видео)

Нова загуба за Академик Пловдив в Балканската лига (видео)

Отборът на Йордан Янков претърпя поражение от Апоел Галил Елион у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Академик Пловдив допусна втора загуба във втория етап на Delasport Балканска лига. В своята зала „Сила“ тимът на Йордан Янков претърпя поражение от израелския Апоел Галил Елион с 55:84 в мач от група C на турнира. Българският отбор е с баланс от 1-3, което го поставя на последно място в този поток.

НАЙ-ДОБРИ: Николай Титков вкара 17 точки за Академик Пловдив, от които 5 тройки. Ник Фулард грабна 10 борби плюс 8 точки.

Брайс Уошингтън бе най-добър за Апоел Галил Елион с 13 точки и 7 борби. Рон Коен и Габриел Чачашвили добавиха по 12, като последният овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите нямаха спиране в първите 10 минути, в които си осигуриха двуцифрен аванс, водени от Брайс Уошингтън, Габриел Чачашвили и Ике Ироегбу. Тримата изведоха Апоел Галил Елион до 26:7. До почивката ситуацията на паркета не се промени и Апоел Галил Елион увеличи преднината си до 35 точки. До финалната сирена въпреки усилията на Николай Титков и Ник Фулард, израелците не изпуснаха инициативата и стигнаха до успеха с крайното 84:55.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 март Академик Пловдив ще приеме Левски. 

СТАТИСТИКА ОТ АКАДЕМИК ПЛОВДИВ – АПОЕЛ ГАЛИЛ ЕЛИОН

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани