10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНикола Пекович ще бъде специален гост на финалите в Балканската лига (видео)

Никола Пекович ще бъде специален гост на финалите в Балканската лига (видео)

Академик Пловдив и Берое ще играят пред погледа на бившия играч на Минесота в НБА

Финалната четворка в Delasport Балканска лига ще има специален гост. Изявите на Академик Пловдив и Берое в Холон ще наблюдава бившият играч от НБА Никола Пекович. Това ще се случи от 27 до 29 април, обявиха от надпреварата в социалните мрежи.

35-годишният бивш баскетболист има на сметката си седем сезона в НБА с екипа на Минесота, който го избира във втория кръг на драфта под №31 през 2008 г. Освен това, Никола Пекович има на сметката трофея от Евролигата през 2009 г. с Панатинайкос, а негов треньор тогава е легендата Желко Обрадович.

В кариерата си черногорецът преминава още през сръбските Атлас, Мега Лекс и Партизан. Във визитката му личат още 2 шампионски титли и 1 Купа на Гърция, 2 трофея в Адриатическата лига, 2 титли и 1 Купа на Сърбия и златото от бившето югославско първенство. MVP на Финалната четворка в Адриатика през 2008 г. Избран в Идеалния отбор на гръцкия шампионат през 2009 г.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани