10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаНикола Миротич признава: Решението да облека екипа на Барсa ми костваше няколко...

Никола Миротич признава: Решението да облека екипа на Барсa ми костваше няколко приятелства

Мечтал съм да бъда там, където съм сега, не съжалява черногорецът с испански паспорт

Никола Миротич е една от силните фигури в Барселона, а заради играчи като него каталунците са сред фаворитите за трофея в Евролигата през този сезон. 208-сантиметровото тежко крило се присъедини към испанския гранд през 2019 г., а преди това изкара пет сезона в НБА.

Като бивш състезател на Реал Мадрид Никола е изпитал на гърба си гнева на феновете, заради преминаването си в Барселона. Самият той признава, че дори е загубил приятели, заради решението си да стане част от големия съперник на „Белия балет“ в Испания, но и не съжалява за него.

Намирам се в най-красивия и щастлив момент от кариерата ми, както на лично, така и на професионално ниво. Мечтал съм да бъда там, където съм сега – ще играя Финална четворка и се радвам на живота си в Барселона„, разказва Миротич пред испанското радио „Onda Cero“.

Решението да облека екипа на Барсa ми костваше няколко приятелства. Това беше повече, отколкото очаквах„, разкрива черногорецът с испански паспорт.

Никола Миротич попадна в Идеалния отбор на Евролигата през този сезон. 30-годишният баскетболист записва средно по 15.5 точки, 5.8 борби и 1.1 асистенции в общо 31 мача на Барса в турнира на богатите.
Вижте го сами: 
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани