9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАНикола Йокич с още един трипъл-дабъл в НБА (видео)

Никола Йокич с още един трипъл-дабъл в НБА (видео)

Денвър с шести пореден успех при визитите си в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Никола Йокич оформи 12-тия си трипъл-дабъл в НБА през 2020/2021, а Денвър би за четвърти път в последните си пет двубоя. Нъгетс подчиниха Орландо със 110:99, за да поставят в актива си успех №26 в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: 26-годишният Никола Йокич, който заема второ място по мачове с трипъл-дабъл в НБА през този сезон, остави на сметката на Денвър 28 точки, 15 борби и 10 асистенции. Джамал Мъри добави 21. Майкъл Портър Джуниър се отчете с 18 точки и 7 борби.

За втори път в тази кампания Еван Фурние премина границата от 30 точки, след като вкара 31 за Орландо плюс 6 асистенции. Николa Вучевич остана с 18 и 7 борби.

И ОЩЕ: Нъгетс имаха аванс от 24 точки в началото на второто полувреме, но допуснаха той да бъде съкратен до 5. Все пак Денвър не изпусна контрола над двубоя, като постигна шестата си поредна победа като гост, за да изравни клубен рекорд, поставен за последно през 2018 г.

СТАТИСТИКА ОТ ОРЛАНДО – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани