18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНикола Йокич разгневи феновете на Сърбия

Никола Йокич разгневи феновете на Сърбия

Решението на центъра да не играе за националния отбор през това лято не се хареса на почитателите в западната ни съседка

Решението на Никола Йокич да не играе на Сърбия през това лято не се хареса особено на феновете в западната ни съседка. Привържениците на сребърния медалист от Олимпиадата в Рио от 2016 г. изразиха неводолството си в социалните мрежи.

Преди ден MVP в НБА през 2020/2021 обяви, че няма да бъде част от представителния тим на страната си в следващите седмици, тъй като планира да се отдаде на почивка през лятото след тежкия сезон. Това обаче изглежда не е достатъчна причина за сръбските фенове, чието недоволство се повиши, след като в социалните мрежи се появиха негови снимки с любимите му коне в родния му град Сомбор.

В западната ни съседка си задават въпроса защо Лука Дончич може да играе за Словения в квалификацията за Олимпийските игри, докато самият Йокич е избрал друго.

Според медиите в Сърбия, има и друга причина центърът на Денвър да не облече екипа на националния отбор. Според информацията, съпругата му Наталия е бременна и двамата очакват първото си дете. Бащата на баскетболиста – Бранислав Йокич пък заяви, че когато хората научат истинската причина за отказа му, ще разберат решението му.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани