14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: С всеки изминал мач надграждаме

Николай Стоянов: С всеки изминал мач надграждаме

Трябва да използваме тези проверки, за да се обиграем, добави баскетболистът на Берое

Николай Стоянов не игра за Берое на приятелския турнир “Георги Христов“, заради контузия, която вече отшумява. Пред официалния сайт на старозагорци варненецът призна, че не му е било приятно да стои отстрани и да гледа представянето на своите съотборници.

Получих удар по време на тренировка, след който усещах болка в ахилеса. Трябваше да почивам няколко дни, но за нещастие това съвпадна с приятелския турнир в Ботевград. Травмата отшумява. Чувствам се добре и дори проведох тренировка с отбора тази сутрин. Сега вече съм готов да вляза на 100% в заниманията”, призна Николай Стоянов.

Загубихме два равностойни двубоя срещу Балкан и Рилски. Резултатът обаче наистина не е от значение. Това са контролни срещи, в които пробваме различни схеми на игра, разнообразни нападения и защити, а и се експериментира със състава. Видяхме много от младите играчи в отбора, които влязоха в игра. В този смисъл наистина резултатът не е най-важното нещо. Трябва да използваме тези проверки, за да се обиграем, да се напаснем с момчетата. Общото ми впечатление от четирите контроли до момента е, че с всеки изминал мач надграждаме. Дано всички сме здрави. Има време до старта на сезона, в което смятам, че ще изчистим максимално много грешките”, добави крилото на старозагорци.

Всичко върви добре към момента. Опознаваме се с новите момчета. Надявам се, че всички ще сме едно цяло и ще изградим силен колектив. Чакаме с нетърпение и ентусиазъм да се върнем обратно в нашата зала” сподели още баскетболистът на Берое.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани