Николай Стоянов: Не искам още от първия кръг да си търсим оправдания

Не успяхме да отговорим на тяхната агресия под коша, коментира баскетболистът на Спартак

781

Със сигурност всички сме имали желание за игра и за победа. Може би грешките в защита и борбите в нападение, които взеха, ни изиграха лоша шега. Не успяхме да отговорим на тяхната агресия под коша. Наистина може би това беше разковничето„, коментира баскетболистът на Спартак Николай Стоянов след загубата на своя тим от Берое със 76:89 на старта в НБЛ.

Не искам още от първия кръг да си търсим оправдания. Просто смятам, че всички трябва да се възстановят напълно и да влезем в залата да тренираме по нормалния начин. Аз съм професионалист. Разбира се, сантименти винаги могат да се открият. Било ми е хубаво две години в Стара Загора, но сега мястото ми е в Спартак и се опитвам да покажа на всички това, на което съм способен„, добави гардът.

Най-важното за следващия мач е всички да са здрави и да излезем напълно готови за една здрава и агресивна защита„, завърши Николай Стоянов, който остана на крачка от дабъл-дабъл срещу старозагорци след 11 точки и 9 борби.

Берое даде старт на сезона в НБЛ с победа

Предишна статияСимеон Илиев: В защита бяхме под всякаква критика
Следваща статияВъв Филаделфия искат да запазят Бен Симънс
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."