8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Започнахме по най-лошия начин срещу Левски Лукойл

Николай Маринов: Започнахме по най-лошия начин срещу Левски Лукойл

Баскетболът много ми липсваше, признава гардът на Спартак

Прекалено много точки допуснахме в нашата зала, въпреки че играхме срещу един от най-добрите отбори в нападение. Треньорът Александър Дяковски ни каза, че има опасения как ще започнем мача. Стартирахме го по най-лошия начин и по този, който не трябваше„, каза един от най-добрите играчи на Спартак срещу Левски Лукойл Николай Маринов.

Имаме и контузени, и в този мач, както и в предишния, някои излязоха заради нарушения, а ротацията ни става още по-къса. Аз съм на 9-10 дни тренировки, но знам, че момчетата дават всичко от себе си. Нормално се чувствам след толкова време извън терена, давам колкото мога от себе си. В тези 40 дни, в които не можех да играя, баскетболът и момчетата ми липсваха. Баскетболът най-много ми липсваше“, признава гардът на плевенския тим, който отбеляза 14 точки срещу столичани.

Академик Пловдив е силен отбор. Гледах им последните мачове. Сега им предстои тежка програма. Ще отидем в Пловдив да играем по-хубав баскетбол и се надявам по-добър от този, който показахме срещу Левски Лукойл„, каза още Николай Маринов, които остана на паркета срещу „сините“ 21 минути.

Левски Лукойл наказа 20-те грешки на Спартак (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани