9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаНиколай Грозев: Съперниците във ФИБА Къп са доста добри, класни отбори

Николай Грозев: Съперниците във ФИБА Къп са доста добри, класни отбори

Феновете винати са зад нас, а това е много приятно, сподели баскетболистът на Балкан

Баскетболистът на Балкан Николай Грозев сподели, че се чувства добре в Ботевград. Крилото се надява на още по-добро представяне в турнира ФИБА Къп.

Чувствам се много добре в Балкан. Познавам се с всички момчета. За мотивация е излишно да говорим, защото в този клуб трябва да се доказваш всеки ден. Трябва да се бориш постоянно на всяка тренировка за минутите си на терена”, обясни Николай Грозев.

Съперниците във ФИБА Къп са доста добри, класни опоненти са и имат доста чужденци. Ще ни бъде доста трудно. Ако покажем защитата, която демонстрирахме в Турция, можем да се справим и с тях. Искам да поздравя Рилски спортист, защото и те заедно с нас успяха да продължат напред”, добави 26-годишният играч.

Николай Грозев засегна и темата с феновете в Ботевград.

Това, което направиха за нас, когато се прибрахме от Истанбул, беше наистина много приятно. Също се случи и след мача с Левски, макар че загубихме. След края на двубоя феновете дойдоха, за което им благодарим. Ценно е да имаш това, без значение дали си победил или загубил. Те винаги са зад нас. Чувството е наистина приятно. Нямам търпение да ги усетя в залата, защото до този момент не съм успял все още, каза още крилото.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани