7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Пожелавам си оттук нататък само да побеждаваме

Николай Грозев: Пожелавам си оттук нататък само да побеждаваме

Класирането ще ни вдъхне повече самочувствие и за българското първенство, казва още крилото на Балкан

Крилото на Балкан Николай Грозев коментира представянето на тима в Турция и класирането му в Топ 16 ФИБА Къп. Ето какво каза той пред официалния сайт на Балкан след завръщането на отбора в Ботевград:

Чувствам се супер. Всички момчета се радваме много за този успех, който постигнахме, защото наистина бяхме в доста тежка група с два класни румънски отбора и турския Бешикташ, отбори с наистина големи бюджети. Всички сме много щастливи, че успяхме да се класираме напред. На мача срещу Орадeя се старахме доста в защита, но нападенито и на двата отбора не ни вървеше. В крайна сметка по някакъв начин успяхме ние да спечелим този мач. Срещу Бешикташ през цялото време ни водеха с разлика 10-12 точки. Може би в един момент те си помислиха, че вече всичко е приключило и именно тогава ние успяхме да се върнем и да ги победим. До последно се надявахме, че ще победим, техният отбор е доста класен с много млади момчета, но наистина много талантливи. Предполагам, че класирането ще ни вдъхне повече самочувствие и за българското първенство. Със сигурност ще ни помогне в по-важните мачове, които са вързани накрая. Пожелавам си оттук нататък само да побеждаваме и да има фенове в залата.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани