18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Влязохме в една дупка в третата част

Николай Грозев: Влязохме в една дупка в третата част

Трябва да бъдем по-постоянни в нападение, каза още крилото на Балкан

Балкан загуби като гост на Рилски спортист със 77:82 и допусна шеста загуба в НБЛ. Николай Грозев бе сред най-резултатните играчи на „зелените“, а ето какво бе неговото мнение за двубоя:

Причина за загубата може би е третата част, която беше изключително слаба. Влязохме в една дупка, която и аз не знам как да я опиша, играхме слабо в нападение, в същото време слабо и в защита. В четвъртата четвърт успяхме да се върнем в мача, но накрая и шансът не беше с нас. Може би тогава не изиграхме по най-правилния начин нападенията. По-скоро слабата организация в нападение беше причина да отбележим само три точки в третата, но пак казвам, не мога да си го обясня на какво се дължи. Рилски играе добра защита, но това не е оправдание да вкараме само един кош.

В първата част започнахме също доста бавно в защита, но нападението ни държеше в мача и след първата разликата беше само 7. Във втората затегнахме защитата и те ни вкараха само 12. Успяхме дори да обърнем, но просто нямахме право да изиграем така третата част, която е може би най-важната в мача.

Аз се чувствам се все по-добре. Силите и енергията ми започнаха да се връщат. Мисля, че трябва да бъдем по-постоянни в нападение, може би по-организирани и да играем добре в защита, защото Левски са изключително добър отбор и ще ни бъде трудно и срещу тях.“

Рилецо взе още едно дерби в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани