5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Беше много важно да победим

Николай Грозев: Беше много важно да победим

През второто успяхме повече да раздвижим топката, бе мнението на крилото на Балкан

„Първото полувреме играхме доста по-бавно, за сметка на това през второто успяхме повече да раздвижим топката, да направим повече бързи атаки. До полувремето нямахме толкова бързи атаки и именно за това говорхме в съблекалнята и смятам, че оттам дойде и победата. Въпреки че и Левски показаха доста твърда игра, особено през първите две части. Всичките им млади момчета показаха доста голяма агресия, и се радвам, че победихме, най-вече с такава разлика„, бе мнението на баскетболиста на Балкан Николай Грозев след успеха над столичани с 89:64 в мач от НБЛ.

„Днес получих малко повече шансове от треньора и се надявам да е доволен от това, което съм направил. Наистина беше много важно да победим, въпреки класирането, в което се намирахме и двата тима. Беше време да победим и в българското първенство, както го правим и във ФИБА Къп„, допълни крилото, който реализира 18 точки за „зелените“.

Балкан надигра Левски и откри сметката си с победи в НБЛ (ВИДЕО)

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани