9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаНиколай Господинов: Отворихме много лошо мача

Николай Господинов: Отворихме много лошо мача

Дадохме им много лесни кошове от наши грешки, заяви треньорът на Монтана 2003

Отворихме много лошо мача. Имахме за задача да контролираме първите минути, защото знаехме, че залата ще бъде пълна и съперникът ще бъде много здрав и агресивен. Не можахме да свършим това нещо. Дадохме им много лесни кошове от наши грешки. От грешки имаме 18 точки и ето я разликата. Играхме лошо един срещу един в лична защита, което ни принуди да играем малко зона. С нея се върнахме в мача. Свалихме разликата до 6 точки и отново с няколко лесни грешки им дадохме кошове“, заяви треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов след загубата на полуфинала в Адриатическата лига за жени от Будучност с 57:73 в Подгорица.

Играхме прилично. Имахме шансове. Може би още малко агресия, още малко борба. Взели са ни 12 борби в нападение и имаме 18 грешки. Това е много. Поздравявам Будучност. Желая им успех утре, а ние ще се готвим за следващия мач“, добави наставникът на българския вицешампион, който утре (26 март) ще се бори за бронзовите медали в турнира.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани