12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаНеудържим Фенербахче нанесе нов удар на Армани Милано (видео)

Неудържим Фенербахче нанесе нов удар на Армани Милано (видео)

Шеста поредна загуба за селекцията на Еторе Месина в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче ликува за девети път в Евролигата през 2022/2023. Селекцията на Димитрис Итудис се справи с Армани Милано с 82:72 като гост в мач от 10 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Турският шампион има в актива си и 1 загуба, което го поставя на върха в класирането, докато италианците са с баланс от 3-7 и са 18-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Хейс-Дейвис даде тон на Фенербахче с 22 точки и 5 борби. Марко Гудурич се отчете с 11, 6 борби и 6 асистенции.

Наз Митро-Лонг бе най-добър за Армани Милани с 18 точки. Девън Хол го последва с 16. Тимоте-Луваву Кабаро вкара 15 точки при дебюта си.

КЛЮЧЪТ: Въпреки че започна силно и поведе с 35:19 5 минути преди края на втория период, Армани Милано не успя да запази концентрация. Съперникът се възползва и направи серия от 21-4, което го изведе до първия му аванс в срещата в третата четвърт. До финалната сирена „фенерите“ не намалиха оборотите, като удължиха негативната серия на домакините в Евролигата до 6 поред.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 декември Фенербахче ще има за съперник Реал Мадрид, докато ден по-рано Армани Милано ще гостува на Баскония. 

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани