7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Умора не е дума, която някой от моите играчи може...

Небойша Видич: Умора не е дума, която някой от моите играчи може да споменава

С този състав определено е тежко да запазим ритъм, заяви треньорът на Балкан

Загубихме аванса, който направихме в края, защото играхме без трима гардове. Не знам нито един отбор, който може да играе без трима гардове. Единият ни е контузен до края на сезона, вторият не поема никаква отговорност. Не знам вече колко мачове има проблеми с фауловете. Третият изглежда сякаш “Аз съм изморен”. Умора не е дума, която някой от моите играчи може да споменава, защото това е началото на ада, през който ще преминем в бъдеще. Мислехме си, че сме спечелили мача. Но има и някои други причини, за които не мога да говоря. И това е първият път, който дори споменавам това“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Спартак със 75:71.

С този състав определено е тежко да запазим ритъм. Две седмици може би нямаме тренировка практически. С този отбор без тренировки е трудно да играеш. Не следвахме плана си за мача. Искахме с по-малко усилия да ги контролираме. Спартак има изключително умни играчи. Ако не си концентриран, не можеш да ги победиш, поне не е лесно. Ще се справим с играчите, които могат да покажат, че заслужават да играят в Балкан, титуляри и играчи от резервната скамейка. Именно резервите трябва да покажат. Лесно е, когато заместваш някой. Трябва всички да разпределим играта на Станимир. Не можем да променим ситуацията с него. Всички от състава трябва да играят и да покажат качество и отговорност“, казва още наставникът на „зелените“, които победиха за седми пореден път в НБЛ.

Балкан издържа на финалния щурм на Спартак в здрав мач (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани