13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Причината да се развие така мача бяхме ние

Небойша Видич: Причината да се развие така мача бяхме ние

Станимир Маринов дава легитимност на нашия отбор, заяви треньорът на Балкан

“Единствената прилика с мача в Израел е, че спечелихме 3 части, но този път беше напълно различен двубой, различни тимове. Спартак е добър отбор. Те бяха мотивирани. Не съм ги виждал да играят много пъти защита на половин игрище, така че определено бяха мотивирани, което е добре. Харесва ми да виждам това. Бяха се подготвили, определено имат добър скаутинг, но причината да се развие така мача бяхме ние. Не се справихме с някои ситуации както в защита, така и в нападение. Добре е, че някои играчи имаха добра вечер, но не може да бъдем отбор, който да разчита на един или двама играчи, а на целия отбор и в двете посоки – защита и нападение“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над Спартак с 90:81.

„През първото полувреме нашите играчи не отговориха добре в защита на играта на съперника. Страдахме. Със сигурност ни очаква тежка работа. Станимир Маринов дава легитимност на нашия отбор. Щастлив съм, че той игра. Видяхме много добри неща от него на тренировка вече, за нас не беше изненада.  Мисля, че изглежда добре, имайки предвид почивката, която имаше, но разбира се, той трябва да бъде много по-добре. Селекцията на този отбор е направена с него. Митко Димитров ще бъде добре за следващия мач, ще видим кога ще започне тренировки, но е добре, не е голяма контузията му. Със сигурност ни очаква тежък двубой в Стара Загора и трябва да изглеждаме много по-добре“, каза още наставникът на ботевградчани след втория пореден успех на тима си в НБЛ през този сезон.

Балкан с победа при завръщането на Станимир Маринов в игра (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани