12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Не успяхме да контролираме мача, заради някои изпуснати лесни кошове

Небойша Видич: Не успяхме да контролираме мача, заради някои изпуснати лесни кошове

Една от причините да се стигне до този драматичен развой в края е добрата игра на Спартак, добави треньорът на Балкан

Една от причините да се стигне до този драматичен развой в края на мача е добрата игра на Спартак. Този отбор разполага с качество, особено при стрелбата от далечна дистанция. Не успяхме да контролираме мача, заради някои изпуснати лесни кошове под противниковия кош, както и заради някои нетърпеливи отигравания при ситуациите един на един. Има и още нещо, но него ще го кажа някой друг път“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Спартак с 83:71 в Плевен.

Не трябва да ви изненадва това, че играем добре в защита, защото го правим от началото на сезона. Спартак е отбор, който може да създаде много опасности, ако не контролираш нещата срещу него, особено от далечна дистанция. Ние знаехме това и беше лесно да се подготвим, защото в моя тим има само двама играчи, които не знаят за това нещо, тъй като те не бяха с нас в Плевен. Целият отбор знаеше какво трябва да се направи“, добави наставникът на ботевградчани, които биха за осми път в НБЛ през сезона.

Няма какво да кажа относно играта на Станимир Маринов. Когато той е здрав, нещата за нас изглеждат по-съвсем различен начин“, допълни Небойша Видич.

Очаквам да разполагам с пълен състав за следващия ни мач в НБЛ, който ще бъде срещу Берое. Загубата в Стара Загора през октомври може би ни разклати, така че ние ще направим всичко възможно да спечелим в срещу този тим и да продължим да подобряваме играта си“, завърши сръбският специалист.

Балкан спечели в здрав мач със Спартак в Плевен (видео)

 

 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани