18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Не искам да обръщам тази серия надолу с главата

Небойша Видич: Не искам да обръщам тази серия надолу с главата

Ние сме част от забавлението, винаги е по-добре, когато си спечелил, заяви треньорът на Балкан

Ние сме част от забавлението, хората си плащат от джобовете, за да се забавляват. Винаги е по-добре, когато си спечелил. Крисчън Джоунс е един от нашите ключови играчи и реализатори. Не искам да говоря за индивидуалния принос. Важното е, че всички момчета от пейката допринесоха при борбата и точките под коша. Трябва да отбележа добрата игра на Дивон Уошингтън, но най-важното е, че отборът игра добре. Смятам, че 74 точки за 45 минути показва как сме играли в защита„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха на старта на полуфиналите в НБЛ срещу Левски с 80:74 след драма с продължение.

Защо Балкан да не може да спечели?! Какъв е проблемът?! Трябваше да спечелим лесно в редовното време, затова питам. Кой слага страх в тази победа?! Не бях в България, но има някои неща, които ме озадачават. Какво лошо сме направили?! Чух някаква история за натиск върху играчите, някой говорил за някаква магия. Магията е, когато отидеш в залата и започнеш да играеш баскетбол, а не когато се възползваш от опитни играчи. Това не е магия. Не искам никой да ме смята мен за лош човек. Аз не съм такъв, печеля благодарение на това, както и моят отбор. Не искам да обръщам тази серия надолу с главата. Ние се борихме, искам да ни дадат шанс, за да спечелим. Знам какъв е проблемът, но не искам да говоря. Исках да кажа това, което казах“, добави наставникът на ботевградчани.

Амад Рори с трипъл-дабъл, Балкан повали Левски за 1-0 на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани