18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаНебойша Видич: Надявам се Балкан да играе на Финалната четворка в Балканската...

Небойша Видич: Надявам се Балкан да играе на Финалната четворка в Балканската лига

Нуждаехме се от тази победа, за да си върнем достойнството, допълни треньорът на Балкан

Очаквах да спечелим, но не и че ТФТ ще дойде без двама играчи. Нуждаехме се от тази победа, за да си върнем достойнството и да покажем, че школата на Балкан съществува. Прогресът на младите играчи е очевиден. Съжалявам, че не получават шанс във всеки мач. Казах на един от тях, че не съм аз този, който им дава игрово време, а техните съотборници. Исках да им дам повече игрово време и в този мач те получиха повече възможност феновете да ги видят, особено двете момчета от Ботевград“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над ТФТ със 104:53.

„Гледах два пъти Сигал Прищина, както и срещу Левски в четвъртък. Това е добър отбор, който разполага със сериозен треньор. Те имаха проблеми със състава, много трудно се играе в тяхната зала. Има два мача, отиваме в Косово, за да спечелим, така че се надявам Балкан да играе на Финалната четворка“, каза още наставникът на „зелените“, които финишираха втори в своята група във втория етап на турнира.

Категоричен Балкан отнесе македонци в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани