8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Може би моите момчета си мислеха, че срещу този отбор...

Небойша Видич: Може би моите момчета си мислеха, че срещу този отбор могат да си вземат ден почивка

В този мач просто изнемогвахме, добави наставникът на Балкан

Черноморец игра много здрава и мощна защита, това е първата причина за нашата загуба. Втората е свързана с това, че имаме проблеми да си подаваме топката. Не трябва да сменяме играчите. Проблемите не са само в плеймейкинга, имаме трудности да създаваме отворени коридори за пасове вътре към коша и тук не става въпрос само за гардовете. В този мач просто изнемогвахме, моите играчи не трябва да правят това„, коментира пред Max Sport треньорът на Балкан Небойша Видич след загубата от Черноморец с 49:59.

Може би моите момчета си мислеха, че срещу този отбор могат да си вземат ден почивка. Мислеха си, че ще им бъде прекалено лесно. Черноморец ми напомня на предишния отбор на Балкан, който тренирах. Говоря за непрекъснати смени и помощта в защита, която постоянно си оказват. Имаме много голям проблем, свързан с подаването на топката“, добави наставникът на ботевградчани, които допуснаха трето поражение в НБЛ през 2021/2022.

„Знаете какви са българските правила, свързани с чужденците. Понякога играем с двама американци под коша и с трима чужденци на паркета. Трябва да ги въртим, не мога да използвам повече от трима чуждестранни играчи. Имаме високи стандарти, надявам се, че ще продължим да ги изпълняваме. Още утре започваме да работим върху тези основни принципи“, каза още Небойша Видич.

Черноморец ограничи Балкан под 50 точки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани