13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Има играчи, които не знаят какво трябва да правят

Небойша Видич: Има играчи, които не знаят какво трябва да правят

Нямахме идея на терена, каза още наставникът на Балкан

Нямахме идея на терена. Нямахме организация на играта. През първата половина, по мое мнение, трябваше да водим, да имаме импулс. През второто полувреме просто не можехме да следим какво искаме да правим. Разбира се, помагаше и тази денай защита и това е причината. Има играчи, които не знаят какво трябва да правят и не разбират какво значи да играеш за Балкан„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след загубата от Рилски спортист със 73:85.

Трябва сериозен анализ, ще видим през май какво ще стане. Променихме само един играч, този ростер беше и в началото. Надявам се да е достатъчен, но ще видим в края на сезона. Организацията правят всички играчи на паркета, не само пойнт гардът. Всички трябва да стоят, където трябва и да тръгнат, когато трябва. Нямахме идея какво трябва да правим. На този отбор още трябва време заедно. Имаме осем мача през декември и осем през януари. Всички искаме да играем НБА и Евролига. Сега имаме мачове през 2-3 дни. С тях най-добре се прогресира, но трябва много неща да се подобрят“, добави наставникът на Балкан, който допусна втора загуба в шампионата.

Ето и какво бе мнението за двубоя на Калил Дюкс: 

Труден мач за нас. Бяхме гости на много добър отбор. Трябва да използваме по- добре шансовете си, защото в първото полувреме двубоят вървеше кош за кош, но през второто те просто бяха по-добри. Ние не изпълнявахме задачите си както трябва. Аз трябва да се справям по-добре и да водя съотборниците си, когато противникът влезе във серия. Поемам вината, защото трябва да съм по-добър. През второто полувреме разчитаха нашите действия и вкарваха лесни кошове. Трябва да съм добър лидер и да работя, да играя най-здраво от всички в отбора и да го поведа, за да печели.“

Балкан не развали перфектния баланс на Рилски спортист

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани